Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu", Călăraşi

https://liceusadoveanu.wordpress.com

Noutăţile sesiunii de bacalaureat 2012

Posted by liceusadoveanu pe Mai 4, 2012

Procedura de organizare, noutăţile şi etapele desfăşurării sesiunii de examene 2012 a fost discutată, joi, 3 mai curent, în cadrul şedinţei prezidată de Viceprim-ministru, Mihai Moldovanu. La eveniment au participat Ministrul Educaţiei, Mihail Şleahtiţchi, directorul Agenţiei de Evaluare şi Examinare /AEE/, Adriana Ghicov, colaboratori ai agenţiei menţionate, reprezentanţi ai Ministerului de Interne, ai Centrului de Combatere a Crimelor Economice şi Corupţiei /CCCEC/ ş.a.
În cadrul şedinţei dl ministru, Mihail Şleahtiţchi, a prezentat un raport argumentativ, axat pe planul de activitate al AEE şi pe desfăşurarea sesiunii de examene 2012.
Viceprim-ministrul, Mihai Moldovanu, a concluzionat, în finalul şedinţei, faptul că desfăşurarea sesiunii de examene decurge în conformitate cu Planul de activitate al Ministerului Educaţiei şi al AEE. „Fiecare elev, părinte şi profesor trebuie să ştie că toate cheltuielile pentru desfăşurarea examenelor sînt asigurate din bugetul de stat şi nu trebuie să se perceapă nici o taxă pentru organizarea acestora”, a menţionat Viceprim-ministru Moldovanu.
În context, li s-a solicitat opinia părinţilor, foştilor şi actualilor candidaţi despre gradul de informare a populaţiei şcolare cu referire la regulile examenelor de BAC, din sesiunea curentă. Aceştia au apreciat reuşita AEE în crearea condiţiilor eficiente de susţinere a examenelor şi au formulat sugestii de sporire a calităţii probelor.
În sesiunea curentă a examenelor de BAC s-au înscris 29045 de candidaţi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: