Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu", Călăraşi

https://liceusadoveanu.wordpress.com

,,ȘI TU POȚI FI O STEA”- 2016

Posted by liceusadoveanu pe Mai 21, 2016

Această prezentare necesită JavaScript.

În perioada de 20-24 aprilie curent, la Chișinău a avut loc ediția a III-a a Festivalului-Concurs ”Și tu poți fi o stea”, organizat de Pretura sectorului Buiucani în parteneriat cu Parcul de troleibuze TRACOM unde a participat şi echipa liceului nostru cu trei numere artistice: solo, Moroz Alexandrina, eleva clasei a VI-a cu cîntecul ,,Poarta către vis”, elevele clasei a 10-a U, Ursu Mădălina, solo cu piesa ,,Stai lîngă mine mamă” şi Boboc Diana, recital ,,Regretabila povară” , însoţită de directorul adjunct pentru partea educativă, dna Lozinschi Iulia.

Evenimentul a avut scopul de a încuraja și promova tinerii interpreți și colectivele artistice din cadrul instituțiilor de învățământ preuniversitar și superior din municipiul Chișinău şi din ţară.

La ediția curentă a Festivalului – Concurs au participat în jur de 54 de instituții de învățământ care au prezentat cîte 3 numere artistice: O piesă solo sau duet în interpretare live doar în limba română, precum și un ansamblu folcloric, dans, recital poetic sau scurt fragment teatral.

Juriul a fost format din compozitori, jurnaliști, compozitori și interpreți din țară și de peste hotare. Autorul și producătorul festivalului concurs este interpreta de muzică ușoara, membru a Uniunii Muzicienilor din Moldova Rotaru Ludmila Eryka.

Echipa liceului s-a întors de la acest festival cu trofeul pentru locul III la categoria LICEU.

Ţinem să aducem FELICITĂRI şi MULŢUMIRI elevilor participanţi, părinţilor pentru contribuţie şi implicare activă şi nu în ultimul rînd cadrelor didactice care au format aceşti copii.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: