Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu", Călăraşi

https://liceusadoveanu.wordpress.com

Ziua de Autoconducere ne învaţă să ne implicăm activ în viaţa liceului

Posted by liceusadoveanu pe noiembrie 25, 2017

Această prezentare necesită JavaScript.

La data de 24 noiembrie curent în liceu, la iniţiativa Consiliului Liceal a avut loc tradiţionala Zi de Autoconducere.  În cadrul  ei am avut  şi oaspeţi de onoare: doamna Desiree Jongsma, reprezentantă a UNICEF în Moldova, domnul  Mircea Surdu, originar din raionul Călăraşi, jurnalist marcant al Republicii Moldova.  Directorul  liceului  pentru această zi  Dan Mihalache, asistat de memebrii Consiliului Liceal au realizat planificarea şi prezentarea celor planificate la radiolul local. În pauza mare,   în faţa celor prezenţi, au evoluat domnişoarele de la ansamblul „Sadoveancele”, dansatorii ansamblului ” Codrenii” ( organizaţi de dna Lilia Chicu, diriginte), apoi toţi au participat la Mișcarea globală de #ZiuaMondialăaCopiilor, dansand în holul liceului.

Totodată  în această zi unii elevi au avut ocazia de a fi şi în postura de cadru didactic,  a fost prezentat clubul de ROBOTICĂ ( conducător dnl. Alexei Gavriliţă ).  memebrii Consiliului  Liceal  au avut şi o întalnire cu primarul oraşului  dnl Nicolae Melnic şi dna secretar a Consilului Orăşenesc Ecaterina Melnic, în cadrul căreia  au fost familiarizaţi  cu principalele obiective, probleme ale oraşului nostru, dar şi perspectivele de viitor, mai ales pentru tineri.

Ziua s-a finaşlizat cu o Masă Rotundă, condusă de dna Lilia Elisei, psiholog   şi o discotecă pentru elevii claselor a IX – XII.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: