Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu", Călăraşi

https://liceusadoveanu.wordpress.com

Soluționăm probleme sau denigrăm imaginea liceului?

Posted by liceusadoveanu pe decembrie 2, 2019

FOTO

La 26.11.2019 am văzut o postare despre bufetul din Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” din or. Călărași, care pe langă un text denigrator, mai era insotit si de niște poze cu chifle cu muște și mucegai. M-a mirat mult că îndată a fost distribuită de multe persoane care nu au nimic comun cu liceul nostru, dar cel mai dureros era, că au distribuit și comentat și unii părinți, chiar foști absolvenți – pe toți îii invit la noi la liceu să vadă care este adevărul. Că la noi așa este – ce e bun repede se murdărește cu noroi – și toți cred. Dacă este ceva bun, frumos – aceasta trezește neâncredere!

Vreau să fac o clarificare: acest bufet a fost deschis absolut legal prin decizia CRCălărași din 22.12.2016, apoi, prin licitație a fost selectat agentul economic, care de atunci a propus spre comercializare produse de panificație de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Scopul deschiderii bufetului – a preântâmpina plecarea de la ore, întârzierile elevilor, a nu pune în pericol viața și sănătatea lor, care oricum vor pleca la magazinele din jurul liceului traversând străzi.

Agentul economic e unul local, deservește mai multe instituții și magazine din raionul nostru. Are tot setul de documente, a amenajat bufetul, a angajat vânzător, a dotat bufetul cu aparat de casă. Produsele de panificație sunt proaspete, se aduc zilnic, au indicata data producerii, ce nu s-a comercializat se intoarce la producător. A fost verificat de ANSA de multe ori, ultima verificare fiind la 27.11.2019, fără depistarea de careva neajunsuri. Vizavi de postarea și poze. O elevă la 25.11.2019 s-a adresat directorului și i-a prezentat o chiflă cu ambalajul scos, era posibilitatea ca musculițele de vin depistate sa se fi infiltrat mai apoi, urme de mucegai nu erau. Cu toate acestea am rugat vânzătoarea să schimbe chifla sau să intoarcă banii. Eleva a solicitat returnarea banilor, lucru care s-a făcut. Am crezut că acest caz s-a consumat. Dupa aceasta a apărut postarea cu pricina. O calific ca ceva denigrator. Invit persoana dată la liceu pentru a ne comunica scopul postării și, la dorință, prezentarea publică a scuzelor de rigoare. În fântâna din care se bea, nu se scuipă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: