Instituția Publică Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" din Călăraşi

https://liceusadoveanu.wordpress.com

Start admitere în clasa 10-a, studii liceale, anul școlar 2020 -2021!

Posted by liceusadoveanu pe iunie 19, 2020

In conformitate cu  Calendarul concursului de admitere în învățământul liceal ,   „Metodologiei de admitere a elevilor în învățământul liceal”, aprobate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”, or.Călărași anunță

admiterea  în clasa 10-a, studii liceale, anul de studii 2020 – 2021,

la profil real ( 26 locuri ) și profil umanist ( 26 locuri).

I etapă: 22 iunie – 10 iulie,

II etapă: 10 august – 18 august.

Pentru preîntâmpinarea  trasmiterii infecției COVID -19,  absolvenții IPLT M.Sadoveanu, clasa 9-a, vor extrage cererea de inscriere de pe situl liceului, vor completa-o, vor scana-o sau fotografia-o și o vor trimite-o pe adresa de e-mail a liceului:  sadoveanult@gmail.com cu titlul: „Admitere liceu”, acești elevi  vor prezenta tot setul de acte necesare și manuale către inceperea noului an de studii.

Nu este nevoie de prezența fizică la liceu!

Elevii din alte instituții  vor extrage cererea de inscriere de pe situl liceului, vor completa-o și împreună cu actul de studii în original! le vor pune intr-un plic format A4 cu titlul „Admitere liceu”.  Dosarul se va  depune, cu respectarea cerințelor de securitate ( mască, mănuși, distanță fizică ) in cutia poștală a liceului.

CEREREA DE INSCRIERE CONCURS ADMITERE LICEU

După depunerea dosarului sau cererii,  toți candidații vor primi o confirmare despre recepționarea dosarului de admitere și rezultatele concursului de admitere.

Adresa liceului: or. Călărași, str. 31 august 1989, nr. 13,

telefonul  comisiei  de admitere: 0244 22169.

Lasă un comentariu